Ads 468x60px

Labels

Featured Posts

We are now in GM Klang

Visit us at 1F-69, 2F-13 and 2F-15.

Wood Bracelets for Wholesale

Gelang Tangan Kayu untuk Diborong

Vintage Charms

Now Available for Wholesale

Rose Hairclips

Wholesale Rose Hairclips

Bangeles for Wholesale

Gelang Tangan Fleksibel untuk Diborong

Vintage Bracelets

Customize your bracelet here

Sunday, August 14, 2016

Special Promotion - Golden Foot Dangle Charm - RM0.30 per piece

This Golden Foot Dangle Charm is only selling at RM0.30 per piece (min 10 pcs)
Grab this opportunity before its all sold out.
Click to buy this HERE


Wednesday, August 3, 2016

Bagaimana memilih saiz gelang Pandora Inspired?


Bagaimana memilih saiz gelang Pandora Inspired?

Gelang Pandora Inspired ada beberapa saiz yang tak sama, anda boleh tahu lebih banyak tentang bagaimana nak memilih saiz yang sesuai dengan membaca seterusnya. Ingat betul-betul tips ini, anda akan mendapati gelang anda menjadi lebih kecil apabila anda memasukkan lebih banyak beads.
Untuk memudahkan anda memilih saiz yang betul, anda hanya perlu ingat tips ini. Pastikan anda boleh memasukkan dua jari di tengah lengan tangan dan gelang. Lihat gambar di atas untuk contohnya. 

Dibawah adalah beberapa saiz gelang yang biasa:
Saiz 14 atau 15 cm – Biasanya kanak-kanak akan memilih saiz ini
Saiz 16 cm – Orang dewasa yang berbadan kecil boleh pakai saiz ini
Saiz 17 atau 18 cm – Untuk kebanyakan orang dewasa dan saiz yang paling popular.
Saiz 18 atau 19 cm – Untuk orang dewasa yang berbadan besar sedikit dan saiz yang kedua popular
Saiz 21 atau 22 cm – Untuk orang dewasa yang berbadan besar.

How to Choose a Pandora Bracelet Size? 
Pandora Inspired bracelets come in several different sizes, and the next basic step would be to be fitted for your bracelet by a Pandora Inspired expert, or you can use the guide we have provided below.  Remember, your Pandora Inspired bracelet will get "smaller" or tighten up a bit as you fill it up with beads.

 A good general rule is that the bracelet should fit comfortably on the wrist and you should be able to slide two fingers between your wrist and bracelet. Here is a picture to demonstrate a well fitting  Pandora Inspired bracelet.

Here are some of the standard size ranges:
Size 14 or 15 cm -Child or young teens take these sizes
Size 16 cm -Petite adults generally take these sizes.
Size 17 or 18 cm -Works for most adult and is the most popular size for adult female
Size 19 or 20 cm - Works for most adult sizes and second most popular size
Size 21 or 22 cm - Works for most larger sizes

Friday, July 29, 2016

Memulakan Perniagaan Aksesori Wanita di Malaysia

Ya. Memang bukan senang untuk memulakan perniagaan. Kebanyakan orang pun berfikir begitu, tetapi betul ke susah sangat nak buat bisnes sendiri? Kalau bertekad, mesti ada caranya.

Salah satu caranya adalah menjual aksesori wanita. Jangan salah faham ya, bukannya nak buat promosi saja, tetapi memang betul-betul ramai peniaga suka jual aksesori wanita. Kalau tak caya, pergilah mana-mana pasar malam, shopping center atau mana-mana saja yang ada tempat jual barang. Mesti ada yang jual aksesori wanita.

Aksesori wanita, biasanya tak dapat dibandingkan harganya kerana terdapat pelbagai bentuk dan material yang digunakan pun banyak yang berbeza. Jadi, bukan senangnya pelanggan dapat membandingkan barang yang sama dalam tempat yang sama. Contohnya, customer A, suka sangat rantai tangan gerai awak, tapi nak bandingkan harga di gerai-gerai lain sebelum beli, tapi selepas berjalan semua gerai aksesori lain pun tak dapat cari yang sama. Akhirnya, akan beli juga dari gerai awak.

Kepada sesiapa yang faham maksud di atas, akan faham bahawa harga boleh ditetapkan dengan berpatutan dan tak semestinya jual murah kerana nak merebut pelanggan dengan perang harga. Memang tidak disyorkan untuk membuat perniagaan begitu kerana hanya akan merendahkan keuntungan dan akhirnya sukar untuk membayar kos tetap seperti gaji dan sewa. Setiap perniagaan mesti membawa keuntungan, kalau tidak, jangan berniaga ya.

Itu saja yang saya boleh berkongsi untuk kali ni, semoga berjaya!

Cipta Label Tudung Sendiri dengan Manik-Manik Pandora Inspired

Nak mencipta label tudung sendiri? Tak tahu bagaimana nak bermula?
Pernah cuba manik-manik Pandora Inspired tak?

Dapatkan manik-manik pandora inspired daripada kami secara borong.
Guna manik-manik ni, letak kat hujung tudung. Boleh guna 3 atau 4 biji, lepas tu jahitkan.
Kalau boleh, padankan warna yang sesuai supaya nampak lebih cantik.

Jangan tunggu lagi, datang ke kedai kami di 2F-13, Tingkat 2, Blok A, GM Klang untuk pilih manik-manik yang sesuai untuk label tudung baru anda!













Monday, July 4, 2016

Selamat Hari Raya 2016

Selamat Hari Raya 2016


Kedai-kedai kami akan tutup untuk 3 hari.
5, 6 dan 7 Julai 2016.

Wednesday, June 8, 2016

Cekak Kucing untuk Diborong

Cat Hairband for Wholesale
Cekak Kucing untuk di Borong

RM200 for 100 pcs (RM2 /pc)
RM125 for 50 pcs (RM2.50/pc)

Whatsapp 018-3652955

or 



Vintage Beads and Charms Clearance Sales

Jualan Lelong Manik-Manik Vintage

Hanya dari 15 Sen sebiji.

Jangan lepaskan peluang untuk beli dengan lebih murah dari harga kos.


Don't miss the opportunity to buy these vintage charms lesser than cost price.
Its only from RM0.15 per piece.
*While Stock Last